O nama

UZMI DVE I RESTARTUJ SE

Naša priča

ReStart energy Mint

Prateći svetske i domaće trendove u oblasti energetskih instant proizvoda, navike i potrebe potrošača, tempo života, načina razmišljanja a posle dužeg perioda pručavanja i istraživanja ove oblasti, uz pomoć iskusnih tehnologa i poznavalaca ovakvih proizvoda, došlo se do jedinstvenog proizvoda koji je ujedinio sve te potrebe i zahteve u ReStart energy mint komprimat bombonu.

Ponuđenim ukusima se izašlo u susret naj različitijim željama i navikama, koje smo testirali tokom probnog perioda i uvažili mnoga mišljenja i sugestije, pre početka finalne proizvodnje.

Originalnom, jedinstvenom i specifičnom ambalažom smo hteli da skrenemo pažnju na naš proizvod i na taj način ga izdvojimo iz mase samo naizgled sličnih proizvoda ali bez svojstava i karakteristika koje poseduje naša ReStart energy mint komprimat bombona.

Nadamo se da smo u tome u najvećoj meri i uspeli, trudićemo se da i dalje osluškujemo i uvažavamo Vaša; mišljenja, sugestije i predloge, kako bi smo na nabolji način našli najkraći put do Vas, zadovoljnog kupca.

UZMI DVE I RESTARTUJ SE

Non-Stop Energy d.o.o

Despotovački put,bb

Ćuprija, Srbija

Guarana

"Uzmi dve i Restart-uj se"

Grožđe

"Uzmi dve i Restart-uj se"

Višnja i Menta

"Uzmi dve i Restart-uj se"

MB:21545848 PIB:111818028

RN: 170-0030047809001-68

Šifra delatnosti: 1082
Proizvodnja kakaoa, čokolade i konditorskih proizvoda

Korpa
Scroll to Top