Saradnja

UZMI DVE I RESTARTUJ SE

Uslove kupovine, cenovnik za veleprodajne i maloprodajne objekte ReStart Energy Mint bombona, možete dobiti na upit. 

Cene ReStart Energy Mint bombona su vešto usklađene tako da  pružaju i veleprodajama i maloprodajnim objektima nesmetano i komotno  formiranje sopstvenih cena, sa dobrim maržama.
Veleprodajna mreža je koncipitrana tako da je regionalno pokrivanje prepušteno veleprodajama koje međusobno ne ugrožavaju i ne konkurišu  jedna drugu.
Uz svaku transpornu kutiju ReStart Energy Mint bombona  od 180 kom. pojedinačnog pakovanja (patrona u šest kutija) ide i gratis stalak za izlaganje po tri „Standard 1/30“ pakovanja od sva tri ukusa. Stalak je originano dizajniran za postavljanje uz kasu, šank ili na drugom vidljivom mestu u objektu.
Uz pomenuto transportno pakovanje od 180 kom. postoji još jedno originalno pakovanje od 144 komada (patrona) razvrstanih u 16 manjih kutija po 9 komada („Mini Mix Party“ po tri komada od sva tri ukusa) koje je predviđeno za rafove ili za uz kasu.
Prodaju ReStart Energy Mint bombona  prati intenzivna promotivna kampanja i promocija na društvenim mrežama.
Proizvod ReStart Energy Mint bombona  je jedinstven na našim prostorima kao i zemljama u okruženju, nema direktnu konkurenciju po sastavu, svojstvima, pakovanju i osobinama.
ReStart Energy Mint bombona namanjen je mlađoj i populaciji srednjih godina koja je već naviknuta na energetska pića i kojima su svojstva i ukusi ovakvih proizvoda vrlo poznata.
Svim budućim klijentima i saradnicima želimo dobrodošlicu i uspešnu saradnju sa nama.
 
ReStart tim 

Mini Mix Party 1/9

Standard

Korpa
Scroll to Top