Proizvodi

UZMI DVE I RESTARTUJ SE
RESTART ENERGY MINT

Komprimat bombone

O PROIZVODU

SAM NAZIV RESTART UPUĆUJE, UKAZUJE i NAGOVEŠTAVA O KAKVOM SE PROIZVODU RADI I KOJA MU JE OSNOVNA FUNKCIJA, NAMENA I OSOBINE: PONOVNI START, POČETAK I POKRETANJE.

ReStart energy mint, komprimat bombona je originalna i inovativna alternativa energetskim napicima sa kofeinom, kafi i čaju, praktičnija za upotrebu uz izuzetno brz efekat sa dugim rokom delovanja, nakon konzumiranja. Ne stvara zavisnost.
Sadrži vitamine C, B6 i B12, kofein i taurin.
Apsorpcija najvažnijih energetskih sastojaka iz ReStart energy mint, komprimat bombone se vrši njenim razlaganjem još u ustima i preko sluzokože usne duplje za oko 5 -7 minuta stiže do krvotoka gde se postiže pun efekat dejstva u odnosu na ostale napitke koje sarže kofein; kafu, čaj ili energetska pića, koji preko želuca odlaze u krvotok i kojima je potrebno od 30 – 45 minuta za početak njihovog kratkotrajnog delovanja.

RESTART ENERGY MINT KOMPRIMAT BOMBONE

Bez šećera i glutena, dostupne u tri
različita osvežavajuća ukusa zbog samog prisustva Ksilitola u svom sastavu i to:

Guarana
Kiselo-sladak ukus Guarane, koji neodoljivo podseća na samo voće Guarana, kao i na većinu postojećih energetskih napitaka.

Grožđe
Kombinacija zrelog crnog i belog grožđa, od koga će vam ostati dugotrajan, prijatan i osvežavajući ukus u ustima.

Višnja i menta
Vrlo nebičan i nesvakidašnji ukus zrele Višnje, u kombinaciji sa Mentom, od koga će vam u ustima dugo ostaviti izuzetan osećaj hladnoće i svežine.

Veoma blag ukus gorčine i mala hrapavost pod jezikom su odlika prisustva kofeina, taurina i vitamina u ReStart energy mint komprimat bomboni, što je i karakteristično za ovakvu vrstu proizvoda koji u sebi imaju izraženu energetsku komponentu, na koju se naviknemo već posle prve ili druge bombone.

DELOVANJE I EFEKTI

Delovanje ReStart energy mint, komprimat bombone je izuzetno brzo, posle samo 5 – 7 minuta, sluzokožom usne duplje dospeva direktno u krvotok, gde zahvaljujući kofeinu, taurinu i vitaminima:

Razbuđuje, otklanja umor i stimuliše organizam na jači psihički i fizički napor, podstiče centralni nervni sistem na brži i kvalitetniji rad, razgradnju masti u telu, održava budnim, pozitivno utiče na pažnju, živost, koncentraciju, učenje, pamćenje, razmišljanje, uklanja osećaj tromosti, umora, iscrpljenosti, povećava izdržljivot pri sportskim, fizičkim i drugim aktivnostima. Smanjuje apetit, oslobađa adrenalin.
Povećava emotivnu pobudu, naboj i libido.

Obzirom da ne sadrži šećer, samim tim ne povećava glikemijski indeks i nema nus pojava kao kod upotrebe proizvoda sa šećerom.

KORISTE IH PRE, ZA VREME ILI POSLE AKTIVNOSTI

Sportisti; rekreativci i profesionalci,
Studenti; redovni i vanredni,
IT stručnjaci, programeri, inženjeri, poslovni ljudi, biznismeni, službenici,
Fizički radnici, zemljoradnici, rudari, ranoranioci, noćobdije,
Lovci i ribolovci,
Vozači; automobila, kamiona, taksija, autobusa, tramvaja, vozova, aviona, brodova, motocikla, bicikla,
Noćni radnici; čuvari, policajci, vojnici, varogasci, dežurni u raznim službama,
Mladi; na žurkama i provodima (party), dnevnom i noćnom učenju, predavanjima, rekreativnim i profesionalnim sportskim aktivnostima i takmičenjima,

NAČIN KORIŠĆENJA

Isprobajte sve tri kombinacije ukusa ReStart energy mint komprimat bombona i upoznajte se iz prve ruke sa ovim izvanrednim proizvodom, koji će na Vas zasigurno ostaviti jak utisak.
Za bilo koj ukus ReStart energy mint komprimat bombone se odlučite znajte da svaka sadrži iste količine vitamina, kofeina i taurina.
Imajte na umu da jedna ReStart energy mint komprimat bombona, sadrži 40 mg kofeina, približno kao jedna šolja kafe.
Dve ReStart energy mint komprimat bombone, sadrže ekvivalentnu količinu kofeina od 80 mg, kao i jedna limenka energetskog pića od 250 ml.
Najbolji efekat se postiže konzumiranjem dve ReStart energy mint komprimat bombone odjednom ili zaredom, sisanjem, ne drobljenjem i gutanjem.
Jedno pakovanje ReStart energy mint sadrži 10 komprimat bombona, što je ukupno 400 mg kofeina po jednom pojedinačnom pakovanju.
Evropska agencija za bezbednost hrane i naša domaća regulativa preporučuje maksimalni dnevni unos kofena (u toku 24h) od 400 mg za odrasle.
Ne preporučuje se deci, trudnicama ili doiljama, osobama sa srčanim tegobama i osobama preosetljivim na kofein.

O PAKOVANJU

Uz inovativni proizvod kao što je ReStart energy mint komprimat bombona, neizbežan je i vrlo zanimljiv, neuobičajen i veoma funkcionalan način pojedinačnog pakovanja.
Radi se o originalnom pakovanju u posebnoj ambalaži, specijalno dizajniranoj, koja pored malih dimenzija, praktičnog otvaranja i zatvaranja koje održava svežinu i kvalitet proizvoda, ima i zaštitnu foliju koja služi kako bi se predupredile bilo kakve zloupotrbe pre konzumiranja.
Sam oblik i dimenzije pojedinačnog pakovanja, je veoma praktičan za svaki džep, torbicu, tašnu, neseser itd… i uvek vam je pri ruci.
Pakovanje od 3×3 komada različitih ukusa ReStart energy mint komprimat bombona, u maloj kutiji efektno dizajniranoj, zvanoj „Mini Mix Party“ koja vam omogućava da u svom domu, na poslu, na putu, zabavi imate na dohvat ruke izvanredno posluženje za kolege, saputnike, goste i prisutne kada im ponestane energije i žele da se „restartuju“.

Prednosti ReStart energy mint komprimat bombona

  • ne treba vam frižider za hlađenje,
  • nema bojazni od rasipanja i fleka, kao kod tečnosti,
  • ne treba vam voda za rastvaranje,
  • jedno pakovanje možete konzumirati i više dana, više osoba, neće izvetreti ili ispariti kao gazirana pića,
  • može se konzumirtai svuda i na svakom mestu; ulici, poslu, fakultetu, kafiću, biblioteci, autu, kancelariji ili šalteru.

Ekonomičnost ReStart energy mint komprimat bombona

Jedno pakovanje od 10 ReStart energy mint komprimat bombona je ekvivalentno 10 popijenih kafa ili 5 limenki energetskog pića od 250 ml.
Posmatrano kroz cene uočićete višestuku isplativost i ekonomičnost ReStart energy mint komprimat bombona u odnosu na navedene napitke.
Zato je baš ReStart energy mint komprimat bombona vaš najbolji izbor, kome savršeno pristoji slogan:
„Uzmi dve i Restart-uj se“

Korpa
Scroll to Top